CaJohns Garlic Small Batch Ghost Chili Pepper Sauce 148ml
Når du handler hos Chili World er vores webshop sikkerhedscertificeret via https server
Når du handler hos Chili World sender vi dine varer korrekt indpakket med GLS inden for få dage!
Vi giver prisgaranti på samtlige varer på webshoppen, så du med tryghed altid får laveste priser!
CaJohns Garlic Small Batch Ghost Chili Pepper Sauce 148ml
Cajohn udtaler om denne hot sauce:
"Denne opskrift ligger mig meget tæt på hjertet. Det er en af mine første opskrifter, og er siden hen blevet tildelt mange 1. plads'er for den bedste sauce, heriblandt "World Champion" Louisiana Style Hot Sauce, som er et panel af kulinariske eksperter samlet i Lafayette i Los Angeles i 2013. Det er min måde at skabe på en årtusind gammel opskrift, hjulpet af en god Cajun ven, Rush Biossat fra Maurepas, Los Angeles, tilbage i 1997 på The Crescent City Bryggeri på Decatur St. i New Orleans. Jeg beder af hele mit hjerte til at du nyder denne sauce lige så meget som jeg har nydt at producere den. Som det er med alle Cajohns saucer, så er din tilfredsstillelse det vigtigste for mig. Laissez bon temps roulez (lad de gode tider bestemme)".
Hvis ikke du elsker den beskrivelse så håber vi du vil nyde smagen og styrken på saucen i stedet :-)
- Find din styrke
- Styrke 8
Lave fragtpriser
Vi sender med GLS
Vi sender vores varer fra lager i Glostrup på Sjælland. I de fleste tilfælde er alle varer på webshoppen på lager. Alle pakker sendes med GLS til den valgte pakkeshop. Ordrer der er lagt inden kl. 12 forsøges sendt samme dag og vil for kunder på Sjælland være i pakkeshop dagen efter, og i resten af Danmark 2 dage efter. Har du lagt din ordre fredag efter kl. 12 vil den første blive sendt den førstkommende mandag (med mindre det er en helligdag).
Ødelagte flasker – hvad gør jeg?
- Ingen mindstepris på ordrer
Kunde Konto
Nyhedsmails
Scoville er en enhed, som bestemmer en capsaicin baseret frugt eller grøntsags styrke. Smagen fremkommer ved brug af krydderier og frugter i familie med chili, f.eks. cayenne peber, paprika og jalapeños. Styrken i chili er derimod ligesom en smerte påvirkning, så trods tilsætning af meget stærk chili kan man stadig skelne madens fine smagsnuancer.
feedback Rapporter kommentarer