Prisgaranti

Chili World er stolte af at være Danmarks og Skandinaviens største online chili forretning. Men det forpligter også, for vores kunder forventer kvalitetsprodukter til gode priser. Og når det kommer til priser vil vi gerne give vores kunder den absolut bedste oplevelse så derfor giver vi også prisgaranti ud fra følgende betingelser:

1. varen skal være direkte sammenlignelig, hvilket betyder at det skal være samme batch (produktionsdato) og dermed også samme holdbarhed (altid bedst før dato når der er tale om chili produkter).

2. Prisen skal afspejle den vejledende pris som oplyst af producenten / distributøren. Det betyder blot at en vare som f.eks. er på tilbud skal overholde punkt 1 for at prisgarantien er gældende.

3. Sammenligning skal ske ud fra såvel pris men fragt er også afgørende. Hvis en vare koster 99 kr. hos Chili World og 39 kr. i fragt så er sammenligningsprisen 138 kr. Dette gælder også hvis der er tale om udenlandske webshops.

4. Online markeder så som eBay, Amazon og lignende indgår ikke under prisgarantien.

5. Chili World forbeholder sig til enhver tid, at vi kan afvise et ønske om prisgaranti, hvis vi finder at sammenligning ikke er tilstrækkelig eller hvis vi på anden vis vurderer at en pris er "kunstig skabt" for at tvinge en prisgaranti igennem hos Chili World.

6. Såfremt et produkt er sammenligneligt og du som kunde ønsker at købe produktet vil den maksimale grænse for at købe et givent produkt = 2 stk. pr. kunde pr. ordre (hvilket betyder at du ikke kan købe mere end 2 stk. af samme vare med pris garanti og du kan ej heller lægge flere ordrer inden for kort tid med prisgaranti for at købe samme produkt flere gange). Pris garanti er således kun gældende for 1 vare der bestilles i maksimalt 2 stk. og med minimum 3 måneders mellemrum).

Hvad betyder PRIS GARANTI så:

- Pris garanti betyder at vi matcher prisen hvis produktet er sammenligneligt. Og vi giver yderligere 5 kr. rabat på produktet. Så koster en vare f.eks. 99 kr. hos Chili World men findes hos en konkurrent - og opfylder kriterierne herover - til kun 89 kr. så bliver din pris således 84 kr. hos Chili World.

Hvad skal du gøre for at opnå pris garanti:

1. Du skal lægge din bestilling i indkøbskurven og undervejs i din bestilling skal du i check-out notere i bemærkningsfeltet at du ønsker prisgaranti på en given vare og samtidig skal du linke til varen. Såfremt pris garantien er korrekt vil vi trække det fulde beløb for ordren og efterfølgende refundere beløbet svarende til pris garantien.