Om os

Chili-World.dk åbnede 20 september 2017 med en vision om at skabe en webshop for chili elskere og chili fans, hvor vi tilbyder chili produkter af god og høj kvalitet til fair priser for den enkelte forbruger. 

Chili-World.dk er onlinebutik og webshop med et stort udvalg af chili produkter af forskellig art til madlavning. Chili-World.dk har stor fokus på kvalitet og vi hjælper gerne med at finde produkter som vi ikke har på vores webshop. Ud over de produkter vi viser i vores webshop har vi samarbejde med mange af de største distributører i Mexico, USA og Europa og kan ganske let indhente priser på produkter som du som kunde ønsker.

Vi sælger KUN via vores webshop, hvorfor vi ikke har åbningstider. Hvis du har spørgsmål til nogen af vores produkter så er du velkommen til at sende en mail til info@Chili-World.dk eller sms'e til os på tlf. 40 27 60 06.

Adresse:

Chili World ApS
Bibliotekvej 53B, 1. sal
2650 Hvidovre

Kontakt:
Mail: info@Chili-World.dk
SMS: 60 72 18 54

Chili-World.dk er en del af Chili World ApS.
CVR: 38949373

OBS!!! Vi oplever at flere af vores kunder ikke modtager vores mails. Dette skyldes formentlig at din mail udbyder blokerer vores udsendelse således at vores mails ligger i din spam mappe. P.t. er vi bekendt med at problemet opstår ved @outlook.xx og @hotmail.com mail adresser. Når du bestiller anbefaler vi at du benytter en anden mail adresse end en af de nævnte. Når du oplyser dit mobil nummer så vær sikker på, at det er korrekt, for så får du besked fra GLS om at pakken er på vej og hvornår og hvor den kan afhentes.