Hostile Hot Sauce Hot BBQ 250ml
Når du handler hos Chili World er vores webshop sikkerhedscertificeret via https server
Når du handler hos Chili World sender vi dine varer korrekt indpakket med GLS inden for få dage!
Vi giver prisgaranti på samtlige varer på webshoppen, så du med tryghed altid får laveste priser!
Hostile Hot Sauce Hot BBQ 250ml
En lækker bbq sauce lavet på friske tomater, grillede løg, ancho chilier og stærke, røgede habaneros pebre, som efterlader dig med smagen af vores velkendte "Hostile Heat" Næringsindhold
Per 100g
Energi: 580KJ / 139kcal
Fedt: 0,5g
Kulhydrat: 28g
Sukker: 24g
Protein: 1,8g
Salt: 2,6g
tomat, eddike, chilipeber (15 %), vand, krydderier, cola (vand, sukker, kuldioxid, farvestof (E150d), syre (E338), naturlige aromaer, aroma koffein), SENNEP (vand, eddike, SENNEPSFRØ (14%), salt, krydderier, aromaer), salt med jod, brun farin, mørk sirup worchestershire sauce (malteddike (af BYG), eddike, melasse, sukker, salt, ansjoser (FISK), tamarindeekstrakt, løg, hvidløg, krydderier, aromaer), SOJASAUCE (vand, SOJABØNNER (35%), salt,HVEDEMEL) røgaroma og fortykningsmiddel.
- Find din styrke
- Styrke 6
Lave fragtpriser
Vi sender med GLS
Vi sender vores varer fra lager i Glostrup på Sjælland. I de fleste tilfælde er alle varer på webshoppen på lager. Alle pakker sendes med GLS til den valgte pakkeshop. Ordrer der er lagt inden kl. 12 forsøges sendt samme dag og vil for kunder på Sjælland være i pakkeshop dagen efter, og i resten af Danmark 2 dage efter. Har du lagt din ordre fredag efter kl. 12 vil den første blive sendt den førstkommende mandag (med mindre det er en helligdag).
Ødelagte flasker – hvad gør jeg?
- Ingen mindstepris på ordrer
Kunde Konto
Nyhedsmails
Scoville er en enhed, som bestemmer en capsaicin baseret frugt eller grøntsags styrke. Smagen fremkommer ved brug af krydderier og frugter i familie med chili, f.eks. cayenne peber, paprika og jalapeños. Styrken i chili er derimod ligesom en smerte påvirkning, så trods tilsætning af meget stærk chili kan man stadig skelne madens fine smagsnuancer.