HDHS 1498 Trinidad Scorpion Chili Hot Sauce 148ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HDHS 1498 Trinidad Scorpion Chili Hot Sauce 148ml

79,00 kr. (inkl. moms) 63,20 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms

Styrke

8

local_shipping Fri Fragt på alle ordrer over 400 kr. 

Prisgaranti - DK's laveste priser!

Sikker Nethandel
Når du handler hos Chili World er vores webshop sikkerhedscertificeret via https server
Fragt Sikkerhed
Når du handler hos Chili World sender vi dine varer korrekt indpakket med GLS inden for få dage!
Pris Garanti
Vi giver prisgaranti på samtlige varer på webshoppen, så du med tryghed altid får laveste priser!

Heartbreaking Dawns 1498 Trinidad Scorpion Chili Hot Sauce 148ml

Heartbreaking Dawns 1498 Abrikos & Scorpion Hot Sauce, (5oz./148ml): Nå her er den!! Gør dig klar til den ultimative rejse med smag og ild med vores første udgivelse af 2011, "1498," Heartbreaking Dawns originale Trinidad Scorpion Hot Sauce. Vi har taget en høj procentdel af friske Trinidad Scorpion Peppers og afbalanceret dem med nogle Scotch Bonnets, hvilket skaber en meget høj styrke, der falder i styrke lige inden det bliver for ubehageligt. For at dæmpe udbruddet af smagen fra Scorpion Peppers har vi skabt en oplevelse med smag, der inkluderer abrikos, blåbær og gulerod. Denne sauce afspejler et komplet galleri af smagsoplevelser med en høj styrke, der vil komplimentere enhver mad ret, du tænker på at bruge denne sauce til!!!

Heartbreaking Dawns 1498 Apricot & Scorpion Hot Sauce, (5oz./148ml): Well here it is!! Get ready for the Ultimate journey of flavor and fire with our first release of 2011, "1498," Heartbreaking Dawns original Trinidad Scorpion Hot Sauce. We've taken a high percentage of fresh Trinidad Scorpion Peppers and balance them out with some Scotch Bonnets, creating a very high heat that drops off just before becoming TOO uncomfortable. To accent the burst of floral notes from the Scorpion Peppers we've created a full journey of flavors that includes Apricot, Blueberry and Carrot. This sauce reflects a full gallery of taste sensations, with a bold high heat, that will compliment every and any dish you can think up!!!


Heartbreaking Dawn's Hot Sauces https://chili-world.dk/img/m/18.jpg
1928
6 Varer
683720300645
Find din styrke
Styrke 10

Lave fragtpriser
Intet er gratis og det er fragt heller ikke. Vi forsøger at holde en så lav fragt pris som mulig og i stedet for at fordele en fragt pris ud på alle de forskellige produkter vi har i sortimentet og så give fri fragt, så tror vi mere på, at det er den bedste måde at gøre det på. OG så har vi alligevel lavet en ”fri fragt” når du handler for mere end 400 kr., hvilket en stor del af vores kunder allerede gør.

Vi sender med GLS
Vi sender vores varer fra lager i Glostrup på Sjælland. I de fleste tilfælde er alle varer på webshoppen på lager. Alle pakker sendes med GLS til den valgte pakkeshop. Ordrer der er lagt inden kl. 12 forsøges sendt samme dag og vil for kunder på Sjælland være i pakkeshop dagen efter, og i resten af Danmark 2 dage efter. Har du lagt din ordre fredag efter kl. 12 vil den første blive sendt den førstkommende mandag (med mindre det er en helligdag).

Ødelagte flasker – hvad gør jeg?
Når vi sender din pakke er dine chili flasker pakket ind i bobleplast og i en sikret papkasse. Men det sker en meget sjælden gang, at GLS får behandlet pakken på en måde, således at en eller flere flasker går i stykker. Det kan jo desværre ske og i tilfældet vil vi altid sende dig en ny vare. For at vi kan gøre det er det dog vigtigt, at du – når du åbner og pakker dine flasker ud – tager billeder undervejs i processen. Dvs. Både af kassen inden du åbner den, og af en udvendig skade, hvis det er synligt, men også af kassens indhold og af indpakning osv. Er du uheldig at en eller flere varer er beskadiget / ødelagte så er billederne dit bedste bevis og billederne skal du sende i en mail til info@chili-world.dk med angivelse af, hvilke flasker der er gået i stykker.

-       Ingen mindstepris på ordrer
Vi tror ikke på at begrænse vores kunder i forhold til at man skal købe for et bestemt beløb. Derfor kan du lægge 1 vare i indkøbsvognen, gennemføre købet og modtage din vare, uanset om den koster 10 kr. eller 1.000 kr.

Kunde Konto
Vil du gerne have styr på hvilke varer du tidligere har bestilt så det er let at genbestille så anbefaler vi at du opretter en kunde konto på webshoppen. På den måde kan du også let følge din pakke via tracking og du behøver ikke gemme mails med ordre for dem kan du altid finde på din konto.

Nyhedsmails
Vil du gerne have nyheder og gode tilbud, så skal du tilmelde dig vores nyhedsmail. Og lad det være sagt med det samme – det bliver ikke vores mails du kommer til at bruge tid på at slette for det er ikke mange mails vi sender. Det kan tælles på 1 hånd og hvis det bliver helt vildt så kan det tælles på 2 hænder (men så har vi også fået mange nye saucer m.fl. i sortimentet). Men vi tror på at nyhedsmail skal have et budskab og ikke skal bruges til at spamme vores kunder. Derfor lægger vi også nyheder på Facebook og Instagram for at begrænse spam.

Sådan måler du styrken på chili
Scoville er en enhed, som bestemmer en capsaicin baseret frugt eller grøntsags styrke. Smagen fremkommer ved brug af krydderier og frugter i familie med chili, f.eks. cayenne peber, paprika og jalapeños. Styrken i chili er derimod ligesom en smerte påvirkning, så trods tilsætning af meget stærk chili kan man stadig skelne madens fine smagsnuancer.

Scoville-skalaen blev opstillet af Wilbur Scoville i 1912. Dengang blev den defineret ud fra menneskers subjektive smagsløg. I dag bliver den udvidet og forfinet ved hjælp af HPLC-teknikken.

Chili-World

Du vil eventuelt også synes om
chat Anmeldelser (0)