Sæson Gave Pakke med lækre chili produkter!!!
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sæson Gave Pakke med lækre chili produkter!!!

100,00 kr. (inkl. moms) 80,00 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms

Styrke

Mild

local_shipping Fri Fragt på alle ordrer over 400 kr. 

Prisgaranti - DK's laveste priser!

Sikker Nethandel
Når du handler hos Chili World er vores webshop sikkerhedscertificeret via https server
Fragt Sikkerhed
Når du handler hos Chili World sender vi dine varer korrekt indpakket med GLS inden for få dage!
Pris Garanti
Vi giver prisgaranti på samtlige varer på webshoppen, så du med tryghed altid får laveste priser!

Vi har lavet 4 kasser som vi fylder med lækre chili produkter så som Hot Sauce, BBQ sauce, chili olie, chokolade, nachos chips og meget mere.

Men for at alle har en chance for at syntes, at det er sjovt at modtage en eller flere af disse pakker, så har vi valgt at lave 4 forskellige styrke pakker, så du er sikker på at få en pakke som er tilpasset det "styrke niveau" som passer til dig selv eller den som skal modtage gaven.

De 4 styrke pakker er:

- Styrke mild, som primært er produkter i styrke 1-3.

- Styrke medium, som primært er produkter i styrke 4-6.

- Styrke stærk, som primært er produkter i styrke 7-9.

- Styrke "Insane Hot", som primært er produkter i styrke 9 og over.

For at det samtidig passer til alle's pengepung, så har vi sørget for, at man også selv kan vælge hvilket pris niveau man ønsker sig. Man kan således vælge om adventsgavens værdi:

- Pris 100 kr. (1-3 produkter) som har en værdi på ca. 125-150 kr.

- Pris 200 kr. (2-5 produkter) som har en værdi på ca. 275-325 kr.

- pris 300 kr. (3-7 produkter) som har en værdi på ca. 400-500 kr.

Det er naturligvis muligt at vælge lige så mange pakker man ønsker.

Når du køber en eller flere af disse pakker, så accepteres samtidig at vi blander en pakke som værdi mæssigt tilsvarer det herover beskrevne.

1000000
1126 Varer

Lave fragtpriser
Intet er gratis og det er fragt heller ikke. Vi forsøger at holde en så lav fragt pris som mulig og i stedet for at fordele en fragt pris ud på alle de forskellige produkter vi har i sortimentet og så give fri fragt, så tror vi mere på, at det er den bedste måde at gøre det på. OG så har vi alligevel lavet en ”fri fragt” når du handler for mere end 400 kr., hvilket en stor del af vores kunder allerede gør.

Vi sender med GLS
Vi sender vores varer fra lager i Glostrup på Sjælland. I de fleste tilfælde er alle varer på webshoppen på lager. Alle pakker sendes med GLS til den valgte pakkeshop. Ordrer der er lagt inden kl. 12 forsøges sendt samme dag og vil for kunder på Sjælland være i pakkeshop dagen efter, og i resten af Danmark 2 dage efter. Har du lagt din ordre fredag efter kl. 12 vil den første blive sendt den førstkommende mandag (med mindre det er en helligdag).

Ødelagte flasker – hvad gør jeg?
Når vi sender din pakke er dine chili flasker pakket ind i bobleplast og i en sikret papkasse. Men det sker en meget sjælden gang, at GLS får behandlet pakken på en måde, således at en eller flere flasker går i stykker. Det kan jo desværre ske og i tilfældet vil vi altid sende dig en ny vare. For at vi kan gøre det er det dog vigtigt, at du – når du åbner og pakker dine flasker ud – tager billeder undervejs i processen. Dvs. Både af kassen inden du åbner den, og af en udvendig skade, hvis det er synligt, men også af kassens indhold og af indpakning osv. Er du uheldig at en eller flere varer er beskadiget / ødelagte så er billederne dit bedste bevis og billederne skal du sende i en mail til info@chili-world.dk med angivelse af, hvilke flasker der er gået i stykker.

-       Ingen mindstepris på ordrer
Vi tror ikke på at begrænse vores kunder i forhold til at man skal købe for et bestemt beløb. Derfor kan du lægge 1 vare i indkøbsvognen, gennemføre købet og modtage din vare, uanset om den koster 10 kr. eller 1.000 kr.

Kunde Konto
Vil du gerne have styr på hvilke varer du tidligere har bestilt så det er let at genbestille så anbefaler vi at du opretter en kunde konto på webshoppen. På den måde kan du også let følge din pakke via tracking og du behøver ikke gemme mails med ordre for dem kan du altid finde på din konto.

Nyhedsmails
Vil du gerne have nyheder og gode tilbud, så skal du tilmelde dig vores nyhedsmail. Og lad det være sagt med det samme – det bliver ikke vores mails du kommer til at bruge tid på at slette for det er ikke mange mails vi sender. Det kan tælles på 1 hånd og hvis det bliver helt vildt så kan det tælles på 2 hænder (men så har vi også fået mange nye saucer m.fl. i sortimentet). Men vi tror på at nyhedsmail skal have et budskab og ikke skal bruges til at spamme vores kunder. Derfor lægger vi også nyheder på Facebook og Instagram for at begrænse spam.

Sådan måler du styrken på chili
Scoville er en enhed, som bestemmer en capsaicin baseret frugt eller grøntsags styrke. Smagen fremkommer ved brug af krydderier og frugter i familie med chili, f.eks. cayenne peber, paprika og jalapeños. Styrken i chili er derimod ligesom en smerte påvirkning, så trods tilsætning af meget stærk chili kan man stadig skelne madens fine smagsnuancer.

Scoville-skalaen blev opstillet af Wilbur Scoville i 1912. Dengang blev den defineret ud fra menneskers subjektive smagsløg. I dag bliver den udvidet og forfinet ved hjælp af HPLC-teknikken.

Chili-World

chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også