SDCF Chipotle Morita Røget og Tørret Chili Frugt 30 gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-40,00 kr.

SDCF Chipotle Morita Røget og Tørret Chili Frugt 30 gram

19,00 kr. (inkl. moms) 59,00 kr. - 40,00 kr. 15,20 kr. (ekskl. moms)
Inkl. moms

Styrke

Mild

local_shipping Fri Fragt på alle ordrer over 400 kr. 

Prisgaranti - DK's laveste priser!

Sikker Nethandel
Når du handler hos Chili World er vores webshop sikkerhedscertificeret via https server
Fragt Sikkerhed
Når du handler hos Chili World sender vi dine varer korrekt indpakket med GLS inden for få dage!
Pris Garanti
Vi giver prisgaranti på samtlige varer på webshoppen, så du med tryghed altid får laveste priser!

SDCF Chipotle Morita Røgede og Tørrede Chili Frugter 30 gram (ca. 6 stk.)

BEMÆRK! Bedst før 11.04.2020

Dansk:
Sået, dyrket og produceret i Storbritannien (England).
At "ryge" chili er den traditionelle mexicanske måde at bevare Jalapenos på, som er for kødfulde til at tørre alene. Vi ryger vores i 12 timer med vores eget kirsebærtræ. Røget chili bruges til at give smag til BBQ-saucer, kødmarinade, mayonnaise, saucer og dips. De skal ligge i blød i 15 minutter i varmt vand, herefter springer de tilbage til live og kan hakkes eller blendes i din madlavning.

Svensk:
Sådd, odlad och producerad i Storbritannien (England).
"Rökning" är det traditionella mexikanska sättet att bevara Jalapenos, som är för köttiga för att torka ensamma. Vi röker vårt i 12 timmar med vårt eget körsbärsträ. Rökt chili används för att smaksätta BBQ-såser, köttmarinader, majonnäs, såser och dips. De måste blötläggas i 15 minuter i varmt vatten, sedan vaknar de till liv igen och kan hackas eller blandas i din matlagning.

English:
Smoking is the traditional Mexican way of preserving Jalapenos, which are too fleshy to dry on their own. We smoke ours for 12 hours with our own Cherry wood. Smoked chillies are used to flavour BBQ sauces, meat marinades, mayonnaise, sauces and dips. They should be soaked for 15 minutes in hot water, after this they spring back to life and can be chopped or blended into your cooking. 30g Bag (around 6 chillies).

Deutch:
Räuchern ist die traditionelle mexikanische Art, Jalapenos zu konservieren, die zu fleischig sind, um sie selbst zu trocknen. Wir räuchern unsere 12 Stunden lang mit unserem eigenen Kirschholz. Geräucherte Chilis werden zum Würzen von BBQ-Saucen, Fleischmarinaden, Mayonnaise, Saucen und Dips verwendet. Sie sollten 15 Minuten in heißem Wasser eingeweicht werden, danach erwachen sie wieder zum Leben und können gehackt oder in Ihre Küche gemischt werden. 30 g Beutel (ca. 6 Chilis).

SDCF
SDCF
100057
5060126753087

Lave fragtpriser
Intet er gratis og det er fragt heller ikke. Vi forsøger at holde en så lav fragt pris som mulig og i stedet for at fordele en fragt pris ud på alle de forskellige produkter vi har i sortimentet og så give fri fragt, så tror vi mere på, at det er den bedste måde at gøre det på. OG så har vi alligevel lavet en ”fri fragt” når du handler for mere end 400 kr., hvilket en stor del af vores kunder allerede gør.

Vi sender med GLS
Vi sender vores varer fra lager i Glostrup på Sjælland. I de fleste tilfælde er alle varer på webshoppen på lager. Alle pakker sendes med GLS til den valgte pakkeshop. Ordrer der er lagt inden kl. 12 forsøges sendt samme dag og vil for kunder på Sjælland være i pakkeshop dagen efter, og i resten af Danmark 2 dage efter. Har du lagt din ordre fredag efter kl. 12 vil den første blive sendt den førstkommende mandag (med mindre det er en helligdag).

Ødelagte flasker – hvad gør jeg?
Når vi sender din pakke er dine chili flasker pakket ind i bobleplast og i en sikret papkasse. Men det sker en meget sjælden gang, at GLS får behandlet pakken på en måde, således at en eller flere flasker går i stykker. Det kan jo desværre ske og i tilfældet vil vi altid sende dig en ny vare. For at vi kan gøre det er det dog vigtigt, at du – når du åbner og pakker dine flasker ud – tager billeder undervejs i processen. Dvs. Både af kassen inden du åbner den, og af en udvendig skade, hvis det er synligt, men også af kassens indhold og af indpakning osv. Er du uheldig at en eller flere varer er beskadiget / ødelagte så er billederne dit bedste bevis og billederne skal du sende i en mail til info@chili-world.dk med angivelse af, hvilke flasker der er gået i stykker.

-       Ingen mindstepris på ordrer
Vi tror ikke på at begrænse vores kunder i forhold til at man skal købe for et bestemt beløb. Derfor kan du lægge 1 vare i indkøbsvognen, gennemføre købet og modtage din vare, uanset om den koster 10 kr. eller 1.000 kr.

Kunde Konto
Vil du gerne have styr på hvilke varer du tidligere har bestilt så det er let at genbestille så anbefaler vi at du opretter en kunde konto på webshoppen. På den måde kan du også let følge din pakke via tracking og du behøver ikke gemme mails med ordre for dem kan du altid finde på din konto.

Nyhedsmails
Vil du gerne have nyheder og gode tilbud, så skal du tilmelde dig vores nyhedsmail. Og lad det være sagt med det samme – det bliver ikke vores mails du kommer til at bruge tid på at slette for det er ikke mange mails vi sender. Det kan tælles på 1 hånd og hvis det bliver helt vildt så kan det tælles på 2 hænder (men så har vi også fået mange nye saucer m.fl. i sortimentet). Men vi tror på at nyhedsmail skal have et budskab og ikke skal bruges til at spamme vores kunder. Derfor lægger vi også nyheder på Facebook og Instagram for at begrænse spam.

Sådan måler du styrken på chili
Scoville er en enhed, som bestemmer en capsaicin baseret frugt eller grøntsags styrke. Smagen fremkommer ved brug af krydderier og frugter i familie med chili, f.eks. cayenne peber, paprika og jalapeños. Styrken i chili er derimod ligesom en smerte påvirkning, så trods tilsætning af meget stærk chili kan man stadig skelne madens fine smagsnuancer.

Scoville-skalaen blev opstillet af Wilbur Scoville i 1912. Dengang blev den defineret ud fra menneskers subjektive smagsløg. I dag bliver den udvidet og forfinet ved hjælp af HPLC-teknikken.

Chili-World

chat Anmeldelser (0)