SDCF Cherry Bomb Chili Sauce 100 ml
Når du handler hos Chili World er vores webshop sikkerhedscertificeret via https server
Når du handler hos Chili World sender vi dine varer korrekt indpakket med GLS inden for få dage!
Vi giver prisgaranti på samtlige varer på webshoppen, så du med tryghed altid får laveste priser!
SDCF Cherry Bomb Sauce (100 ml)
En eksplosion af smag!!!!
Planen var sikret for denne sauce for ca. 5 år siden, da South Devon Chilli Farm satte sig målet om at skabe en medium hot sauce med karisma, som kunne bruges til stort set alt.
South Devon Chili Farm dyrker så mange fremragende chilier i medium styrke klassen, som bliver solgt under sæsonen for friske chili frugter, og det er lige præcis den plan som har udmøntet sig i denne flaske med Cherry Bomb sauce, som kan nydes af alle og i hele verden.....
Beslutningen om hvilken retning at chili saucen skulle have var et spørgsmål om at den skulle være "den komplette pakke" - deraf blev Cherry Bomb sauce skabt. Navnet kommer af chilien form og farve fordi den hænger som en lille rød bombe på planten. Dette er en farverig eksplosion af frug smag med et skarpt touch af styrke.
Guld vinder af "Taste of the West" i 2016
Lave fragtpriser
Vi sender med GLS
Vi sender vores varer fra lager i Glostrup på Sjælland. I de fleste tilfælde er alle varer på webshoppen på lager. Alle pakker sendes med GLS til den valgte pakkeshop. Ordrer der er lagt inden kl. 12 forsøges sendt samme dag og vil for kunder på Sjælland være i pakkeshop dagen efter, og i resten af Danmark 2 dage efter. Har du lagt din ordre fredag efter kl. 12 vil den første blive sendt den førstkommende mandag (med mindre det er en helligdag).
Ødelagte flasker – hvad gør jeg?
- Ingen mindstepris på ordrer
Kunde Konto
Nyhedsmails
Scoville er en enhed, som bestemmer en capsaicin baseret frugt eller grøntsags styrke. Smagen fremkommer ved brug af krydderier og frugter i familie med chili, f.eks. cayenne peber, paprika og jalapeños. Styrken i chili er derimod ligesom en smerte påvirkning, så trods tilsætning af meget stærk chili kan man stadig skelne madens fine smagsnuancer.
feedback Rapporter kommentarer